over mij

Ik (Daniel van Engers) ben een 3D rendering en visualisatie specialist met meer dan 10 jaar ervaring die de markt van architecten en ontwikkelaars bedient maar ook reclamebureaus, visualisatie studio’s en andere bedrijven die een grafisch product willen.

Ik maak mooie, boeiende digitale beelden, stilstaande of bewegende om mijn klanten te helpen hun ideeën visueel te delen. Ik werk aan het vastleggen van visies zoals ze zouden verschijnen in het echte leven met alle nuances, details en subtiliteiten.

Duurzaam bouwenMijn werkwijze is nauwkeurig tot in het kleinste detail omdat ik begrijp dat het de details zijn en niet alleen de algemeenheden die fascinerende beelden creëren. Ik ben toegewijd aan mijn klanten om visuals te creëren die de visie het beste zal vertegenwoordigen en hun publiek inspireren. Mijn doel is om relaties op te bouwen die blijvend zijn en een uitzonderlijke klantenservice en communicatie is mijn hoogste prioriteit.

Waarom duurzaam vormgeven?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat uiteindelijk om de mens en de omgeving waarin zij leeft. Met elk project is het belangrijk om rekening te houden met de effecten en gevolgen op de mens en haar omgeving. Zo ontstaat de visie om samen te groeien.
Het gaat om de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie. Duurzaam vormgeven (ondernemen) is dan ook essentieel voor een mooie en vruchtbare toekomst. Hierdoor ontstaat de voorkeur voor projecten die een positieve invloed hebben op de mens en de omgeving waarin zij leeft.

Groene projecten zijn projecten die geïntegreerd zijn in de natuur als omgeving waarin het gerealiseerd zal worden. Mijn mening is dan ook dat de natuur betrekken bij bouwprojecten de enige houdbare oplossing is om duurzaam te ondernemen.

Cradle-to-Cradle®

Duurzaamheid is een containerbegrip waar door iedereen een eigen invulling aan kan worden gegeven. Mijn activiteiten laten zich voor de concrete invulling van het begrip duurzaamheid inspireren door
de Cradle-to-Cradle® (C2C) principes.

Voor mij betekent duurzaamheid:
Duurzaam bouwenDuurzaam bouwenDuurzaam bouwenDuurzaam bouwenDuurzaam bouwen